“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
€5.000
22-05-24 t/m 01-05-25

Fullgreen in actie Voor Sara

Fullgreen steunt Stichting Voor Sara en wil komend jaar een mooie donatie doen voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. Fullgreen biedt duurzame energieoplossingen, dankzij een samenwerking met diverse partners met allemaal hun eigen expertise.

CEO I. Yolcu van Fullgreen legt uit: ,,Wij bieden een breed assortiment aan producten en diensten om jouw woning of bedrijf te verduurzamen. Van zonnepanelen, boilers, isolatie, kozijnen, vloeren, radiatoren, dakkapellen, veranda’s, thuisbatterijen, infrawarmtepanelen, alarmsystemen, raamdecoratie, screens, rolluiken, keukens, schuifpuien, warmtepompen tot waterontharders. Wij hebben alles in huis om jouw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en geld te besparen op jouw energierekening. Alles op één adres samen met onze partners.’’

Enkele partners zijn Groendrecht, Winka, Perfect, Sens, Radiator Kopen, BouwStation XL, Boiler Gigant, Let’s sit, Pala Tapijtcentrum, Keukenschuur en Sunspire.

,,Dankzij de samenwerking tussen alle partners bereiken we veel mensen en wij willen ons netwerk inzetten om Stichting Voor Sara bekender te maken en financieel te steunen.” Dat is keihard nodig, want er is veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek, zodat kinderen met een zeldzame spierziekte een gezondere toekomst tegemoet gaan. Help jij ook mee?”

Bekijk hieronder wat Stichting Voor Sara precies doet of bekijk deze video over waarom de stichting is opgericht:

Hartelijk dank aan onze donateurs

Er heeft nog niemand gedoneerd aan deze actie, wees de eerste!

Wat doet stichting

Voor Sara

Stichting voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge uit Dordrecht en in enkele jaren uitgegroeid tot een internationale patiëntenorganisatie. Samen strijden ze voor een behandeling tegen zeldzame spierziekten. De stichting brengt lotgenoten samen via familiedagen, organiseert conferenties om de zorg te verbeteren en financiert wetenschappelijk onderzoek naar een behandeling. Dat is keihard nodig, want veel patiënten met dezelfde spierziekte als Sara kunnen niet zelfstandig lopen, worstelen met ademhalingsproblemen en sommige kinderen overlijden al jong.
VIDEO

Bekijk in onderstaande video wat Stichting Voor Sara doet

AGENDA

Op zaterdag 25 mei vindt van 11.00 tot 17.00 uur een open dag plaats aan de Belder 44 in Roosendaal. Mister Fast is er ook en bijna iedereen heeft prijs tijdens de loterij. Wees welkom!