“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”

Hé daar ben je!

Stichting Voor Sara is in 2016 opgericht door de ouders van Sara om zich in te zetten voor alle kinderen met de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Strijd je samen met ons mee?

Over stichting Voor Sara

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge, vlak nadat zij te horen kregen dat Sara lijdt aan de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Kinderen met Lama2-MD worden over het algemeen niet oud. Bovendien brengt de spierzwakte veel beperkingen met zich mee in het dagelijks leven. Daarom zetten wij ons sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte.

Een bedrag doneren     In actie komen

Jouw hulp maakt het verschil

Strijd mee tegen zeldzame spierziekten

Door te doneren en daarmee één van onze strijders worden komen we steeds dichterbij ons doel: een behandeling voor zeldzame spierziekten. Ben je benieuwd hoe stichting Voor Sara dit doet? Bekijk dan de onderstaande video!

Op een andere manier jouw steentje bijdragen?

In actie komen
Iedere steun is een groot gebaar

Met hart en ziel zetten wij ons in

Onze maandelijkse donateurs zijn onze strijders. We hebben er ongeveer duizend nodig om de kosten voor het wetenschappelijk onderzoek te financieren en zo ons doel te behalen: een behandeling. Welk bedrag je ook doneert, wat je ook doet. Iedere steun is een groot gebaar. Bedankt!

Een bedrag doneren     In actie komen

0 Acties
0 Strijders
0 Partners
0 Lotgenoten

Wat jij kunt doen om ons te helpen?

Een actie opzetten, groot of klein. Donateur en daarmee één van onze strijders worden of een partnership aangaan. Je kunt Voor Sara steunen op de manier die voor jou het beste past. Door ons op jouw eigen manier te helpen, komen we steeds dichterbij ons doel: een behandeling voor zeldzame spierziekten. Strijd jij mee Voor Sara? Bekijk hiernaast hoe jij ons naar onze volgende mijlpaal kunt helpen.

Ik wil

Een bedrag doneren

Doneer en help in het behalen van onze mijlpalen

Ik wil

Sponsor worden

Strijd mee met jouw bedrijf door sponsor te worden

Ik ga

In actie komen

Zet een actie op en
zamel geld in