“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
Lopende

Acties

Acties

Doe jij ook mee?

Meld hier jouw actie aan om ons te helpen

Wil je ook in actie komen Voor Sara? Groot of klein, jong of oud, een groep of alleen: we zijn blij met alle acties! Heb je een goed idee, neem dan even contact met ons op via het contactformulier hiernaast.

Samen kunnen we kijken hoe we jou kunnen helpen jouw actie tot een succes te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 Acties
0 Donateurs
0 Partners
0 lotgenoten
inspiratie

Wat jij Voor Sara kunt doen

Acties die kinderen kunnen houden

Lege flessen inzamelen en inleveren bij een supermarkt in de buurt, een sponsorloop met je klas, koekjes bakken of armbandjes maken en verkopen, spullen verkopen op de lokale vrijmarkt, noem maar op!

Acties die volwassenen kunnen houden

Emballage opbrengst lege flessen bij jouw supermarkt, geen kado’s voor jouw feestje maar een mooie donatie, laat je sponsoren als je een marathon gaat lopen of als je voor een ander evenement de sportschoenen aantrekt, organiseer een benefietdag en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren of organiseer een toffe workshop.

Acties voor bedrijven

Viert jouw bedrijf of club binnenkort een feestje? Koppel een goed doel aan de feestelijke avond of dag. Mag je bij jouw bedrijf zelf kiezen wat je kerstpakket wordt dit jaar? Stel voor om Voor Sara op te nemen als één van de opties, en doneer zo aan de stichting. Zet een spaarpot neer op de balie van jouw kantoor. Organiseer een benefietdag en nodig relaties en partners uit. Organiseer een benefietdiner bij een restaurant bij jou in de buurt, en verkoop kaartjes voor een mooie avond voor het goede doel. Of kom met al je collega’s sporten en doe mee aan één van de vele acties van de stichting!

Wat jij kunt doen om ons te helpen

Een actie opzetten, groot of klein. Donateur en daarmee één van onze strijders worden of een partnership aangaan. Je kunt Voor Sara steunen op de manier die voor jou het beste past. Door ons op jouw eigen manier te helpen, komen we steeds dichterbij ons doel: een behandeling voor zeldzame spierziekten. Strijd jij mee Voor Sara? Bekijk hiernaast hoe jij ons naar onze volgende mijlpaal kunt helpen.

Ik wil

een bedrag Doneren

Doneer en help in het behalen van onze mijlpalen.

Ik wil ook

Partner worden

Strijd mee door officieel partner te worden.

Ik ga

In actie komen

Zet een actie op en
zamel geld in.