“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”

Bram Verbrugge

€500
Strijder

Bram Verbrugge

Op 5 november is de Drechtstadloop. Niels en ik gaan daar de halve marathon rennen. Voor Niels een makkie. Voor mij een pittige uitdaging na een gescheurde achillespees. Samen moet het lukken en willen we tegelijk geld ophalen voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. Op de Voor Sara site kan iedereen nu een eigen actie opzetten en dus gaan wij als eerste aan de slag. Goed voorbeeld doet hopelijk volgen!

Houd je ook van hardlopen? Je kan meedoen in ons team. Hoe meer hardlopers, hoe beter en hoe meer we samen kunnen ophalen voor het goede doel! Ren je niet mee, maar wil je ons wel sponsoren? Dat kan hier! Dank voor alle bijdragen!

UPDATE

Even een korte update.. ik ben al een paar weken goed aan het trainen, maar een zere knie en een zeurende zenuwpijn (beide in mijn rechterbeen) baren wat zorgen. Deze week even langs de fysio geweest en de knie heeft last van een korreltje losgeschoten kraakbeen. Niet gevaarlijk, wel pijnlijk. De zenuw wordt wat afgekneld door overspannen spieren. Dat heeft de fysio flink losgemasseerd. Vandaag weer tien kilometer getraind en dat ging helemaal niet slecht. Komende twee weken dus even rustig aan, veel rekken en strekken en hopelijk dan weer door naar de 15 kilometer! We geven in ieder geval niet op!

UPDATE 2

Na drie weken rust en veel pijn in mijn rechterbeen toch nog maar geprobeerd of ik überhaupt kan starten aan de Drechtstadloop. We gaan met een flinke ploeg rennen om geld op te halen voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. Het hardlopen gaat nog niet lekker, maar ik was niet eens ontevreden.. en wat zeur ik nou? Ik kan rennen! Soms moet je maar even doorbijten en dus ga ik het volgende week gewoon proberen! Voor Sara! ??❤️

Hartelijk dank aan onze donateurs

Fons van der Linden
€250
Kroon-Muller Laura
€50
Joost van Doren
€20
Mark en Kelly van der Linden
€50
Anne Karelse
€30
Koen Huisman
€50
Anoniem
€20
Hanneke Bonekamp
€50
Christiaan Doolaard
€10
Huib en Corry Verbrugge
€20
Anoniem
€5
Jolien Van Dooren
€5
Aslihan kara
€20
Emine Kara
€50