“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
01-07-23

Benefietdag bij V.V. Wieldrecht

Op zaterdag 1 juli vindt de traditionele benefietdag Voor Sara plaats bij V.V. Wieldrecht! Deze dag is gevuld met sportieve activiteiten, een barbecue én een feestavond!

Voetbaltoernooi
Voetbalvereniging Wieldrecht heeft opnieuw haar sportpark ter beschikking gesteld voor een voetbaltoernooi Voor Sara. De opzet is een 7 tegen 7 toernooi met verschillende seniorenteams uit de regio. Deelname aan dit toernooi kost €50,- per team. Dit bedrag komt volledig ten goede aan Voor Sara. Uiteraard is er ook een leuke prijs voor de winnaar van het toernooi.

De aanvangstijd van het toernooi hangt af van het aantal deelnemende teams. Houdt er rekening mee dat het toernooi tussen 12.00 en 17.00 uur plaatsvindt met aansluitend een barbecue en feestavond. Wij informeren de deelnemers tijdig als het definitieve programma bekend is.

Vind je het leuk om mee te doen met een team aan dit toernooi? Stuur een mail naar benefietvoorsara@gmail.com.

Wielertocht
Er is op deze dag ook een wielertocht Voor Sara georganiseerd. Je kunt kiezen uit vier afstanden (50, 80, 110 en 140 km). Deze starten en eindigen bij v.v. Wieldrecht. Deelname kost €75 per persoon, inclusief een Voor Sara wielershirt. Je kunt je voor de wielertocht inschrijven via onze webshop.

Bij de 80, 110 en 140 km-routes is er halverwege een revitaliseringspost. Ook rijdt er een bezemwagen mee die, als je materiaalpech hebt, jou en je fiets naar de finishlocatie kan brengen.

Barbecue en feestavond
Na afloop van het voetbaltoernooi en de wielertocht wordt er gezamenlijk afgesloten met een grote barbecue. Deelname hieraan kost €12,50 per persoon voor volwassenen en €7,50 voor kinderen. Ook hiervoor kun je je via onze webshop inschrijven.

Aansluitend is er een feestavond in de kantine van v.v. Wieldrecht.

Wij hopen jullie op zaterdag 1 juli te mogen verwelkomen op de benefietdag Voor Sara bij V.V. Wieldrecht!