“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
01-07-23

Benefietdag bij V.V. Wieldrecht

Op zaterdag 1 juli vindt de traditionele benefietdag Voor Sara plaats bij V.V. Wieldrecht! Deze dag is gevuld met sportieve activiteiten, een barbecue én een feestavond!

Voetbaltoernooi
Voetbalvereniging Wieldrecht heeft opnieuw haar sportpark ter beschikking gesteld voor een voetbaltoernooi Voor Sara. De opzet is een 7 tegen 7 toernooi met verschillende seniorenteams uit de regio. Deelname aan dit toernooi kost € 50,- per team. Dit bedrag komt volledig ten goede aan Voor Sara. Uiteraard is er ook een leuke prijs voor de winnaar van het toernooi.

De aanvangstijd van het toernooi hangt af van het aantal deelnemende teams. Houdt er rekening mee dat het toernooi tussen 12.00 en 17.00 uur plaatsvindt met aansluitend een barbecue en feestavond. Wij informeren de deelnemers tijdig als het definitieve programma bekend is.

De inschrijving voor het voetbaltoernooi gaat op een later moment open.

Wielertocht
Er is op deze dag ook een wielertocht van 75 km Voor Sara georganiseerd. Deze start en eindigt bij v.v. Wieldrecht. Deelname kost €50 per persoon, inclusief een Voor Sara wielershirt. De inschrijving voor de wielertocht gaat op een later moment open.

Barbecue en feestavond
Na afloop van het voetbaltoernooi en de wielertocht wordt er gezamenlijk afgesloten met een grote barbecue. Deelname hieraan kost €10 per persoon, ook hiervoor kun je je binnenkort via voorsara.nl inschrijven.

Aansluitend is er een feestavond in de kantine van v.v. Wieldrecht.

Wij hopen jullie op zaterdag 1 juli te mogen verwelkomen op de benefietdag Voor Sara bij V.V. Wieldrecht!