“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
01-07-23

Wielertocht Voor Sara

Op zaterdag 1 juli gaan we weer fietsen Voor Sara!

Het is inmiddels een mooie traditie: kilometers wegtrappen op de racefiets Voor Sara. Ook dit jaar mag de wielertocht Voor Sara niet ontbreken, en dus stappen we op 1 juli weer op de fiets. Er zijn verschillende afstanden, variërend van 50 tot 140 kilometer, dus voor ieder wat wils!

Je kunt kiezen uit vier afstanden: 50, 80, 110 en 140 km. Alle vier de afstanden starten en eindigen bij v.v. Wieldrecht. Deelname kost €75 per persoon, inclusief een Voor Sara wielershirt (inmiddels een collectorsitem ;-)). Bij de 80, 110 en 140 km-routes is er halverwege een revitaliseringspost. Ook rijdt er een bezemwagen mee die, als je materiaalpech hebt, jou en je fiets naar de finishlocatie kan brengen.

Barbecue
Na afloop van de wielertocht wordt er tijdens de benefietdag bij v.v. Wieldrecht gezamenlijk afgesloten met een grote barbecue. Deelname hieraan kost €12,50 per persoon voor volwassenen en €7,50 voor kinderen. Ook hiervoor kun je je via onze webshop inschrijven. Aansluitend is er nog een feestavond in de kantine van v.v. Wieldrecht.