“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
Samen sterk

kom in actie

Grote of kleine acties. Er is genoeg wat jij kan doen om ons te helpen.
Iedere donatie helpt

Word strijder

Met succes hebben we wetenschappelijk onderzoek afgedwongen, maar door de coronapandemie hebben we enkele jaren nauwelijks inkomsten gehad. De strijd voor een behandeling moet doorgaan! Je kan ons helpen het veelbelovende onderzoek naar een behandeling tegen zeldzame spierziekten af te ronden door een van onze strijders te worden.

Onze maandelijkse donateurs zijn onze strijders. We hebben er ongeveer duizend nodig om de kosten voor het wetenschappelijk onderzoek te financieren en zo ons doel te behalen: een behandeling. Omdat we ontzettend dankbaar zijn voor jullie steun krijgen de eerste 500 maandelijkse donateurs na een jaar strijd een limited edition ‘Voor Sara’ t-shirt in samenwerking met Rico Verhoeven.

Welk bedrag je ook doneert, wat je ook doet. Iedere steun is een groot gebaar. Bedankt!

Wat jij kunt doen om ons te helpen

Een actie opzetten, groot of klein. Donateur en daarmee één van onze strijders worden of een partnership aangaan. Je kunt Voor Sara steunen op de manier die voor jou het beste past. Door ons op jouw eigen manier te helpen, komen we steeds dichterbij ons doel: een behandeling voor zeldzame spierziekten. Strijd jij mee Voor Sara? Bekijk hiernaast hoe jij ons naar onze volgende mijlpaal kunt helpen.

Ik wil

Een bedrag doneren

Doneer en help in het behalen van onze mijlpalen

Ik wil

Sponsor worden

Strijd mee met jouw bedrijf door sponsor te worden

Ik ga

In actie komen

Zet een actie op en
zamel geld in

Acties die kinderen kunnen organiseren

Lege flessen inzamelen en inleveren bij een supermarkt in de buurt, spaarpotjes vouwen of een sponsorloop met je klas, koekjes bakken of armbandjes maken en verkopen, spullen verkopen op de lokale vrijmarkt, noem maar op! Ook kan je je spreekbeurt houden over de stichting of over Rico Verhoeven. Er is echt van alles mogelijk om stichting Voor Sara te helpen. Twijfel je nog of wil je wat hulp? Neem gerust contact met ons op!

inspiratie

Wat jij Voor Sara kunt doen

Acties die volwassenen kunnen organiseren

Emballage opbrengst lege flessen bij jouw supermarkt, geen cadeaus voor jouw feestje maar een mooie donatie, laat je sponsoren als je een marathon gaat lopen of als je voor een ander evenement de sportschoenen aantrekt, organiseer een benefietdag en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren of organiseer een toffe workshop.

Kijk voor meer inspiratie ook eens naar de acties die al zijn georganiseerd.

Meld hier jouw actie aan om ons te helpen

Wil je ook in actie komen Voor Sara? Groot of klein, jong of oud, een groep of alleen: we zijn blij met alle acties! Heb je een goed idee, neem dan even contact met ons op via het contactformulier hiernaast.

Samen kunnen we kijken hoe we jou kunnen helpen jouw actie tot een succes te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Help mee en

Doneer

Kom in actie, deel ons verhaal en strijd mee