“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
Dankbaar en trots op

Onze partners

Introductie

Stichting Voor Sara is ontzettend trots op de partners die ons (vaak vanaf de start al) steunen in onze strijd. We zijn erg dankbaar dat deze professionals ons helpen onze doelen te bereiken. Partners zijn voor ons bedrijven die niet alleen financieel helpen, maar ook een belangrijke bijdrage in natura leveren. Zo staat Digitaal Bureau Elephant altijd klaar om onze websites te optimaliseren, heeft Beeldspraak TV al meerdere video’s gemaakt en verzorgt Hallo Dordrecht al onze merchandise, van t-shirt tot flyer. GreenSoil en Van Andel Techniek steunen de stichting sinds de start op talloze manieren en natuurlijk is ook Team Rico voor ons ontzettend belangrijk gebleken de afgelopen vijf jaar. Rico Verhoeven zelf uiteraard, maar ook zijn management en team helpen ons al jaren in woord en daad. Daarnaast willen we voetbalvereniging Wieldrecht niet vergeten, waar jaarlijks onze benefietdag wordt gehouden en de selectie in prachtige Voor Sara tenues spelen dankzij talloze sponsoren.

Benieuwd wat wij dankzij onze partners hebben bereikt?

Bekijk onze mijlpalen

Spieren voor Spieren

Stichting Voor Sara is trots op de samenwerking met Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Stichting Voor Sara richt zich op de meest zeldzame spierziekten en Lama2-MD in het bijzonder voor zowel kinderen als volwassenen. We kijken waar we elkaar kunnen versterken en dus houden we goed contact en trekken we geregeld samen op.Ons grootste project samen is het natuurlijk beloop onderzoek voor Lama2-MD patiënten in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Dankzij dit onderzoek wordt beter in kaart gebracht hoe deze spierziekte verloopt en kunnen artsen de zorg voor patiënten verbeteren. Lees hier meer over het onderzoek.Stichting Voor Sara organiseert jaarlijks een lotgenotendag. Wil je nog meer contact met andere kinderen (of ouders) met een spierziekte? Dan kun je je ook bij Spieren voor Spieren aanmelden als kind-ambassadeur. Je wordt dan uitgenodigd voor de super gezellige Spieren voor Spieren Dag, je ontvangt leuke post en wordt op de hoogte gehouden van wat Spieren voor Spieren allemaal nog meer doet. Iets voor jou? Meld je dan hier aan.

Beeldspraak

Beeldspraak is onze vaste partner als we een nieuwe, creatieve video willen laten maken. Samen met Beeldspraak hebben we al diverse video’s gemaakt en keer op keer zijn we daar ontzettend blij mee! Extra bijzonder is het dat Beeldspraak dat ook nog eens heel vaak kosteloos doet en zo de stichting steunt. Bovendien heeft oprichter Yorick samen met Sidney ook nog eens de marathon Voor Sara gerend! Een partner waar we als goed doel natuurlijk ontzettend trots en dankbaar voor zijn!

Bekijk hier een aantal van de video’s die Beeldspraak heeft gemaakt Voor Sara. 

Elephant

Digitaal Bureau Elephant is al enkele jaren onze partner voor het maken en onderhouden van de website. Elephant heeft niet alleen deze website gemaakt, maar hielp ook tijdens het maken van onze internationale site Lama2.com en de website van het onderzoeksteam dat stamceltherapie ontwikkelt: generateyourmuscle.com. De Lama2.com website werd zelfs tijdens een actiedag van Elephant compleet uit de grond gestampt en gesponsord door Elephant! Bovendien is het team van Elephant al jaren aanwezig op onze benefietdag en organiseerde Fabian de Jong, één van de oprichters van Elephant als eerste de wielertocht tijdens deze benefietdag. Geweldig om zo’n trouwe en professionele partner te hebben!

Word jij ook sponsor van Voor Sara?

Stichting Voor Sara kan het niet alleen. We hebben de afgelopen vijf jaar zoveel bereikt dankzij de steun van talloze donateurs en bedrijven die ons hebben geholpen. Deze bedrijven willen we hier in het zonnetje zetten. En uiteraard hopen we nog meer ondernemers te enthousiasmeren om mee te strijden voor kinderen met een zeer zeldzame spierziekte. Samen kunnen we echt het verschil maken! Dit zijn de mogelijkheden.

Ik ga voor

goud

Een gouden Voor Sara sponsor doneert meer dan 5000 euro per jaar, en krijgt daarvoor terug:

  • Exposure tijdens events
  • Eervolle vermelding op de site

Bekijk hier welke sponsoren jou voorgingen.

Ik ga voor

zilver

Een zilveren Voor Sara sponsor doneert meer dan 1000 euro per jaar, en krijgt daarvoor terug:

  • Eervolle vermelding op de site

Bekijk hier welke sponsoren jou voorgingen.

Ik wil

een bedrag doneren

Doneer en help in het behalen van onze mijlpalen.