“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
01-04-23

Boksen Voor Sara bij Boxing Company

We gaan weer Boksen Voor Sara! Boxing Company Dordrecht houdt op zaterdag 1 april een boks-event in haar nieuwe vestiging op het Leerpark in Dordrecht. Strijd jij ook mee Voor Sara? Schrijf je in voor één van de tijdslots en doe mee aan een Cross Boxing les van 45 minuten! Heb je geen ervaring met boksen? Dat is geen probleem, iedereen kan meedoen aan de Cross Boxing lessen. Lees hier meer over Cross Boxing bij Boxing Company.

Het evenement begint om 10.00 uur ‘s morgens met het eerste tijdslot. Om 13.00 staat de laatste op de planning. Bij grote belangstelling zullen er nog meer tijdslots worden toegevoegd in de middag. Bokshandschoenen zijn bij deelname verplicht. Heb je deze niet zelf, dan kun je ze huren bij Boxing Company voor 5 euro, inclusief hygiënische binnenhandschoenen.

Het eerste tijdslot tussen 9.00 en 10.00 uur is speciaal voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud. Kinderen van 14 jaar en ouder kunnen deelnemen aan de overige tijdslots vanaf 10.00 uur.

Verdere informatie over het evenement krijg je op een later moment toegestuurd via de mail.

Vooraf inschrijven via voorsara.nl kost 25 euro per persoon. Op het moment dat iemand zich direct op 1 april inschrijft als lid bij Boxing Company komt het inschrijfgeld twv €65,- volledig ten goede van de stichting. Het inschrijfgeld voor Boksen Voor Sara komt ook volledig ten goede aan Voor Sara.

Wil je meedoen in het Rico Verhoeven FIGHTER Voor Sara t-shirt? Klik hier om het t-shirt te bestellen.

Schrijf je hier in
Inschrijven doe je door één van de tijdslots te reserveren via onze webshop.