“Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten” “Samen strijden we tegen zeldzame spierziekten”
26-06-24

Zoomer Wantijrun

Wie rent er mee in de Zoomer Wantijrun 2024? De zesde editie van deze hardloopavond staat gepland op woensdag 26 juni 2024 en Stichting Voor Sara zal het lokale goede doel zijn. Daarom willen we natuurlijk met een enoooorm grote groep in Voor Sara shirtjes mee doen!

Zoomer Makelaardij is de drijvende kracht achter dit Dordtse event en de afgelopen jaren was het steevast een groot succes. Wij zoeken hardlopers die het mooi vinden om in actie te komen voor Stichting Voor Sara door mee te rennen en donaties op te halen via onze website. Dat gaat heel makkelijk! Maak gratis je eigen actiepagina aan als individu of team (via de geel/paarse knop hieronder ‘STRIJD MEE’) en deel deze in je eigen netwerk. Haal je voor 10 juni via je eigen actiepagina 150 euro of meer op? Dan krijg je van ons een Voor Sara T-shirt cadeau! Samen strijden tegen zeldzame spierziekten! 

(ps. let op! Een eigen actiepagina is geen inschrijving voor de run. Inschrijven kan hier)

Haal je geen 150 euro op, maar wil je wel meelopen in een Voor Sara T-shirt en zo de stichting éxtra steunen? In onze webshop vind je verschillende T-shirts met het bekende Voor Sara logo op de voorkant. Samen sterk!

Bekijk hier de aftermovie van de Wantij Zoomerrun 2023:

Strijders

Wij zetten ons in voor deze actie

Hartelijk dank aan onze donateurs

Er heeft nog niemand gedoneerd aan deze actie, wees de eerste!